Aanbod

CVBA Molenhoeve Historiek CVBA Molenhoeve brengt private middelen samen en investeert hiermee in het realiseren van zorgprojecten. Dit onder andere in de vorm van gemengde zorgsites. Bij de uitvoering kiezen we voor lokale aannemers met expertise in het verwezenlijken van zorgprojecten. Dit houdt in dat een samenwerking met CVBA Molenhoeve een investering is met een bepaald rendement, afhankelijk van de gekozen formule.

Om dit mogelijk te maken kiezen we voor een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (cvba).

Een CVBA is een handelsvennootschap (dus geen vzw). Onze bedoeling is de coöperanten voordeel te verschaffen in de vorm van een financieel rendement binnen de marges van de CVBA.

De coöperatie is een vorm van zelforganisatie van producenten of verbruikers, gericht op het vergroten van de economische macht en het behalen van schaalvoordeel. Coöperaties hebben een zeer belangrijke rol gespeeld in de economische emancipatie van grote groepen van de bevolking, vooral rond de eeuwwisseling van de 19de naar de 20e eeuw. Via de coöperatie konden producenten en consumenten zich verenigen en zo gezamenlijk doelen bereiken die voor elk individu onbereikbaar zouden zijn geweest, vooral op het gebied van investeringen.

De Provincie Oost-Vlaanderen keurde een project goed waardoor we in staat zijn om individuen, groepen en voorzieningen in de provincie te ondersteunen in het uitbouwen van gemengde zorgsites en zorgregio's.

CVBA Molenhoeve biedt drie types woningen aan. Voor beschikbaarheid, meer informatie en prijzen, aarzel niet ons te contacteren.

Wat krijgt u voor uw geld?

  • U krijgt een ‘sleutel op de deur’ woning, in volle eigendom, zoals beschreven in het lastenboek dat op aanvraag verkrijgbaar is.
  • U krijgt de vermeldde grondoppervlakte in volle eigendom en u bent mede-eigenaar van de oprit en de gemeenschappelijke parking (ca. 545m²).
  • U kan de woning zelf betrekken of een huurovereenkomst afsluiten met de initiatiefnemer (voordeel: huurgarantie, u hoeft zich geen zorgen te maken over klein en groot onderhoud)
  • U of uw huurder kan een beroep doen op de diensten van het zorgloket (o.a. inslapende waak).